Tobias Lantz Aka BAYAZ er en 16 år gammel rapper fra Kristiansand, som slapp sin første singel «Ingen Sjanse» tidlig i mai, i år! 

Den unge Kristiansands-rapperen har nå over 11.000 streams på sin første singel og har fått en god hype i hjembyen sin. Idag har vi valgt å stille BAYAZ 10 kjappe spørsmål vi har lurt litt på! 

3 ting du elsker og 3 ting du hater med byen din? 

Jeg elsker sommertidene, når man koser seg på Bystranda, spiller fotball og griller. Jeg elsker også at nesten alle her kjenner hverandre, at man kan gå ned markens å hilse på noen på hvert kvartal! Og ikke minst at det er ett fellesskap her i byen, og at vi står opp for byen.

Jeg hater at det er et dårlig samarbeid i hip-hop miljøet, at det er lite tilbud for fritidsaktiviteter for ungdommer, og at det er alt for lite som skjer.

Kan du fullføre denne setningen? Alle sammen lo uten om meg, fordi …..? 

Alle sammen lo uten om meg, fordi jeg ikke ler av mine egne vitser!

Hva tenner du på? 

Jenter som er jordnære og ikke leker noe de ikke er. 

Kan du nevne 3 norske rappere/rap grupper du selv liker? 

Arif, Edw!n og Karpe Diem

Raskemenn eller Morten Ramm og hvorfor? 

Jeg liker raskemenn sine sanger, men tror nok jeg liker Morten Ramm bedre rett og slett fordi han alltid får meg til å le, han er simpelthen rå.

Hva slags jenter foretrekker du? 

Som sagt jenter som er jordnære, men også jenter som ikke bare er overfladiske.

Hvor ser du deg selv om 10 år? 

Om 10 år ser jeg for meg at jeg er i min beste alder og lever et eventuelt hiphop-liv fult ut! Det er drømmer ihvertfall!

Blitt noe ekstra oppmerksomhet fra chicks etter første låten din ble sluppet?

Har egentlig ikke merket så mye, utenom komplimenter på sangen. Kanskje ikke det er så mange golddiggers der ute allikevel.

Har du fått noen fans? 

Har ikke fått noen skikkelige blodfans liksom, men tror jeg har en del folk som følger med på musikken min.

Hvor langt sikter du? 

Jeg sikter så langt øyet ser. Neida, jeg prøver bare å gi den beste versjonen av meg, å forbedre meg og utvikle meg så mye som mulig for å se hvor langt det tar meg.

 

Singelen «Ingen Sjanse» finner du her: