Svartepetter gjør det han liker best om sommer’n, sitter i stol under en parasoll med kjølebag og sand mellom tærne! Denne skiva er proppfull av sommer, kjærlighet og godt humør. Tittelsporet «Bli Tjukk Med Meg» er en låt om og kose seg med seg og sine, noe Svartepetter kanskje er best på..

Låt for låt:

1. «Bli Tjukk Med Meg»

Det er en kjent sak at man ofte legger på seg litt når man blir ett par. Låta «Bli tjukk med meg» er en spøkefull satire til alle de nyforelska parene som plutselig kan se på vekta at de har byttet ut gymmen og næringsfattige kvelder på byen med seriemaraton i sofakroken, rødvinskvelder med ostefat og hjemmekos med chips og fete middager. Og nei, jeg prøver ikke å moralisere. Jeg har svart belte i livsnytelse og måtte akkurat lage ett par ekstra hull det.

2. «helt Okej»

Helt okej skrev jeg egentlig til en musikk-konkurranse for ett par år siden, da under artist-pseudonymet «Kjempeflink», som var ment å bli navnet jeg brukte når jeg skrev visesanger. Nå har vi bestemt at jeg skal kalle meg Jo Johnsen når jeg skriver viser og siden Helt Okej ikke ble utgitt da, fikk den en plass på denne sommerskiva. Den er en glad sommerlåt og siden dette albumet uansett svever i periferien mellom rap og visesang følte vi den fortjente en plass.

3. «Supersnop»

Supersnop er en skikkelig nyforelska låt. Når jeg sier dette er en dum og deilig skive er dette desidert den dummeste og deiligste låta.

 

4. «Skremme Verden»

Skremme verden er en hyllest til par-ferien. Du vet, de ferieturene man tar med kjæresten for å kose seg litt ekstra, spise på franske resturanter, skremme skumle mennesker i bakgatene i verdens metropoler og ødelegge bungalows langs hvite strender.

5. «Glad Norsk Boms»

Jeg er en glad norsk boms forklares vel i stor grad av tittelen. Denne låta er skrevet av en lykkelig lubben latsabb til alle andre lykkelig lubbene latsabber der ute. Alle dere som har ambisjoner lavere en egen BMI og som løper sekstimeteren på mer enn femten sekunder.

6. «Kjøre Tur»

Kjører tur er låta til alle dere der ute som noenganger hopper i bilen eller på tohjulingen bare for å få ett par mil fred og ro. Det er lov å rømme unna alt maset hjemme en time eller to og meditere på en norsk landevei.

7. «Sitter I En Stol»

Sitter i en stol er en låt til Norges parkentusiaster. Du vet, de menneskene du ser i sofienbergparken og lignende grøntområder når du kjører forbi på vei til en viktig foretningslunch. Mennesker som av en eller annen grunn har tid til å kaste frisbee og drikke øl ved sidenav engangsgrillen midt i det normale mennesker kaller kontortiden. Er de navere? Jobber de nattskift? Har de så rike foreldre at de ikke behøver å jobbe? Du vet ikke, men du misunner dem fryktelig.

Albumet finner du her: 

Dette albumet bør lyttes igjennom i en solseng, med noe kaldt å drikke når du har fri og sola skinner! Håper dere finner noen låter dere liker. Mvh Svartepetter