Hauketo-rapperen Flexi Aukan rapper seg mot toppen og er ute med «Bak Murene» som er en av låtene på hans kommende album. Flexi er også medlem av rapgruppen «Tredjestanden». 

Les også: FLEXI AUKAN UTE MED LÅTA “BAK MURENE” FRA KOMMENDE ALBUM

Vi har idag stilt rapperen 10 kjappe spørsmål, bli litt mer kjent med Flexi Aukan i dette innlegget! 

Hvor mye er en peso? 

Ifølge krigs-, gjelds- og oljebaronene i DnB så ligger’n på 0,02 kr for øyeblikket..

Hva bruker du mest pesos på? 

Pisco, pito, Pastel de Choclo og sandia ctm! 

Er du ofte på besøk i Chile? 

Alt for lenge siden nå, har ikke vært der siden 2011, så jeg har mange klemmer og kjærlighetsfylte krangler tilgode der borte!  Har kjærlighetssorg over hjemlandet. Har virkelig klødd i reisefoten i vinter, så neste års sesong kommer jeg hjem! 

Hva er din favoritt sang akkurat nå?  

Jimmy Castor – Just Begun: akkurat for alltid, til månen og tilbake!

Kan du oppsummere en mandags rutine i fengselet?

Våkne til telling/livstegn, rydde cella; tømme søppel og re opp senga. Standard shit; pusse tenna, vaske balla, hilse på medfangene (om du er så heldig å kunne det), ete frokost, dra på jobb/skole/aktivitet om du er heldig nok til å ha det å gå til. Så er det lunsj, tilbake til aktiviteter også ferdig for arbeidsdagen, da er det enten fellesskap eller innlåsning tvert, middag og som regel stenges avdelingene etter middag, luft og tid til en dusj/runde biljard.. Tirsdag er samme regla, onsdag, torsdag og fredag også, lørdag og søndag har du  også det samma, men uten jobb/aktivitet så helgene er som regel mer døvt.. Men man kan bli jævla dyktig til å underholde seg selv! Hhhh shoutout til alle tålmodige banditter som sitter! 

Kjøttkaker eller Empanadas?

Er blitt veggis med årene og klokskapen, så hadde nok gått for noen glutenfrie vegan-empanadas, som i teorien ikke lengre er empanadas i det hele tatt, men gi meg en kilo pebre til den dritten og jeg diskriminerer ikke! 

Synger du i dusjen, eller rapper du der også? 

Synging er for jenter og RnB artister, ekte gangstere synger kun om det er autotune i (lyd)bildet! 

Hvem er din yndlings person?

Dattera mi, utvilsomt. 

To ting du ikke kunne ha levd uten? 

Kreativitet og kjærlighet, om vi kan kalle det for ting.. 

Største tabbe?

Tenke at noe i livet kan være en tabbe. Det er mulig og meningen å lære av alt, så gjør de «feilene» du kan, og ta med deg all kunnskap og erfaring som ligger i det du går igjennom… De sterkeste trærne er de som står i hardest vind!

Musikken til Flexi Aukan finner du her:

 

 

Sponset: