OnklP har i dag tatt en prat med oss, da har vi stilt han 10 kjappe spørsmål som vi lurte litt på. Her er noen spørsmål og svar! Kanskje har du også lurt litt på dette? 

 

OnklP har siden 2013 gått fra undergrunns rapper til å bli en av de største rapperene Norge har å by på. OnklP og de fjerne slektningene startet opp i 2013, og sammen sto de bak årets låt 2014 «Styggen på ryggen». OnklP & De Fjerne Slektningene ble også kåret til årets live artist, under p3 gull 2014. Nå har den kjente rapperen også blitt familiefar, han fikk en liten datter i Oktober 2017. I 2003 ga OnklP ut sin første singel «Kjendis Party» i samarbeid med rapperen Jaa9.

spørsmål og svar finner du under videoen!

Hvordan er pappalivet? 

-Det er strålende! Hver dag er det noe nytt. Trives som bare det. Har masse tid til å være med ungen, mellom shows og sessions..

Har musikkbilde ditt endret seg etter at du ble pappa?

Jeg føler at jeg bruker mindre tid på tull og tøys og henging, mye lettere å fokusere på det jeg skal gjøre , og bare la bagatellene være bagateller!

Er du mye i studio for tiden? 

-Massevis! Jobber med et solo-prosjekt nå, mye sjuke produsenter i loopen, som for eksempel stargate.. Ingen dato på det enda,.  men det skal ut på Def Jam.. blir vel noen verdenspremierer på Havna festivalen blant annet.. ellers er vi stort sett alltid i studio uansett..

Hva er favoritt pilsa? 

 -Helt vanlig Ringnes på 0.5 boks!

5 dager uten kommunikasjonsmidler eller 5 dager uten sigaretter?

-her hjemme kan jeg godt droppe 5 dager uten sigg, men er jeg på tur i det store utland er det lettere å droppe telefonen!

Hvilken rapper heier du litt ekstra på for tiden? 

Veldig mange kule om dagen! Jaa9 introduserte meg til Sebastian Zalo som er en spennende artist og fet fyr. Sjukt mange å nevne for tida faktisk. God fucking energi i Norge nå!

Hvilken av dine egne låter er du mest fornøyd med gjennom tiden som rapper? 

-ingen hemmelighet at styggen på ryggen gjorde Big tings for min karriere og det er jeg er veldig fornøyd med. Så derfor blir jeg aldri lei (hehe).  Ellers synes jeg Sellout skiva til Jaa9 og meg egentlig er jævlig fet, selv om den ikke ble den store hyllevelteren vi håpet på..

Sommer været er i full gang, hva ser du mest fram til i sommer?

-som alltid gleder jeg meg mest til å reise ut å spille festivaler, det har blitt en kul liten liste over steder i sommer. Både med slekta, med jaa9 og diverse annet! Ellers blir det studio work, når jeg ikke sitter på balkongen min og gjør absolutt ingenting!

Hva er din beste egenskap?

Det må du nesten spørre noen andre om haha.. 

Hvordan ser fremtiden ut for OnklP?

Planen er å fortsette med det samme, banke ut skiver og spille shows, ta vare på familien og ta vare på business..Og ha det mest mulig moro underveis!