Seed The Emcee er ute med sin nye singel «Water», men hva handler den egentlig om? Singelen er produsert av Faktor og gikk live på Spotify lørdag 12. mai.

Seed sier: «Water» handler om å drikke vann som en metafor for å gjøre det du mener er riktig for deg selvLåten er bygd opp rundt et refreng som får deg til å forstå hva «Water» handler om». Så med andre ord handler «Water» om å gjøre det som er riktig for deg, stå i motgang og jobbe til du oppnår det du har satt deg som mål. Singelen er produsert av Faktor mens tekst, innspilling, miks og master er gjort av Seed.

Seed er en artist fra Hønefoss som er stasjonert på Lillehammer. Han har skrevet og laget musikk så lenge han kan huske og verdsetter budskap i tekstene han skriver. Ved siden av å lage musikk holder han workshops om tekstskriving og veien fra idé til ferdig resultat. Seed har nylig åpnet et studio kalt «Movement Studios», som er basert på Lillehammer. Nå for for tiden jobber han med sitt første album «Moving Slow/Stopping Time» som han planlegger å slippe våren 2019. «Water» er første singel på albumet. På albumet bidrar produsenter som Faktor, Saikik, Rude Lead og Vizcatia fra loop.holes for å nevne noen.

Sjekk ut «Water» på Spotify: