Sentrum tok en lang pause fra musikken, men siden comebacket i 2017 har han rukket å slippe 5 singler og 3 musikkvideoer. Singel nummer 5 heter «Krim» og med seg har han Edw!n.

«Krim er en låt som tar for seg alt fra drabantpolitikk til æreskoder og narkotikavirksomhet. Som tittelen tilsier handler «Krim» om alt som er spennende, men til tider tabubelagt å snakke om. Låten tar også for seg de mer neglisjerte sidene av det å leve et liv på kanten av loven» sier Sentrum. Han presiserer at de med denne låta ikke er ute etter å glorifisere kriminelle handlinger, men heller gi et innblikk i realiteten rundt et slikt liv.

Sentrum er en rapper som kom ut av 90-talls soundet med tanke på tekstoppbygging og mer fokus på det lyriske. Etter comebacket har han vist at han også mestrer et mer «trappa» sound som er på et nivå med de beste i Europa. «Jeg ønsker å nå ut til den yngre garde som jeg mener har mest behov for veiledning» sier rapveteranen.

Sentrum trives godt i rollen som rollemodell, noe som faller han naturlig med tanke på hvordan han selv klarte å forandre livet sitt. Sammen med sin hovedprodusent Titan Beats har de utviklet et lydbilde som de mener er unikt i norsk sammenheng. På dette området er Sentrum ikke bare et spennende bidrag basert på sine lyriske ferdigheter, men også rundt det lydbildet han og hans team ønsker å vise frem.

Sjekk ut «Krim» på Spotify: